Minns du Knut Rørtveit som jag skrev om här i bloggen i våras? Då släppte den norske modellen och numera sångaren debutsingeln Chasing som du kan lyssna på här i bloggen.

Följ på Apple Music

Nu är han i alla fall aktuell med singeln Give me a sign, om vänskap som förvandlas till starka känslor och samtidigt inte veta om personen i fråga känner samma. Bubbligt och lekfull är resultatet och man verkligen känner hur Knut vill veta om hans känslor kan besvaras.

Låten är skriven av sångaren tillsammans med Espen Gulbrandsen, Bjørn Erik Sørensen och Jane Gjestland. Du hör resultatet här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.