Våren 2018 möttes låtskrivarna Lisa Bäckström (Lite Lisa) och Nadja Olofsson (Nadja Evelina) på ett låtskrivarcamp i Örnsköldsvik. De fattade tycke för varandras låtar och bestämde sig för att helt enkelt göra musik ihop. Ett bra beslut visade det sig när de här släpper singeln Låtsas som om ingenting. En vemodig och ändå medryckande poplåt om att tappa kontakten med någon som betytt mycket för en.

Apple Music

Jag tror att många kan relatera till känslan av att vilja hålla kvar en relation, att säga till varandra: ”vi ska inte bli såna där som glider ifrån varandra”, men i slutändan blir det ändå så.

Lite Lisa

Lisa, som producerat låten, berättar även att just produktionen är väldigt inspirerad av Zara Larssons Don’t worry bout me samt flera av låtarna på albumet El Mal Querer av Rosalíta. Vad tycker du själv? Du hör resultatet här nedan.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.