Våren 2018 möttes låtskrivarna Lisa Bäckström (Lite Lisa) och Nadja Olofsson (Nadja Evelina) på ett låtskrivarcamp i Örnsköldsvik. De fattade tycke för varandras låtar och bestämde sig för att helt enkelt göra musik ihop. Ett bra beslut visade det sig när de här släpper singeln Låtsas som om ingenting. En vemodig och ändå medryckande poplåt om att tappa kontakten med någon som betytt mycket för en.

Jag tror att många kan relatera till känslan av att vilja hålla kvar en relation, att säga till varandra: ”vi ska inte bli såna där som glider ifrån varandra”, men i slutändan blir det ändå så.

Lite Lisa

Lisa, som producerat låten, berättar även att just produktionen är väldigt inspirerad av Zara Larssons Don’t worry bout me samt flera av låtarna på albumet El Mal Querer av Rosalíta. Vad tycker du själv? Du hör resultatet här nedan.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.