Josh Stevens är en musiker från Los Angeles. Han började sin karriär i hip hop-genren där han arbetade med artister som Warren G, Snoop Dogg och The Game innan han övergick mer och mer mot pop och jobbade med bland annat Pitbull, J-Lo, Steve Aoki, Young Jeezy och Ne-Yo.

Nordiska Favoriter

Som artist under egen flagg släppte Josh EP:n Story of Summer 2015. Nu är det dags att följa upp den EP:n med singeln Somewhere. En låt där vi får följa en kvinnas upp- och nedgångar när hon söker lyckan i Hollywood. Allt förpackat i en bra singer-songwriter doftande poplåt med catchig känsla producerad av Jeffrey “Zoux” Bluestein. Så kolla in videon här ovan.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.