Hyllade Augustine följe här upp EP:n Wishful Thinking som släpptes i somras med singeln Guts. Låten premiärspelades under sommarens upplaga av Way Out West där Göteborgssonen gjorde ett bejublat framträdande under Stay Out West.

Popmuzik Podcast

Låten i sig är härligt lekfull där Augustine får briljera med sin falsettröst i refrängen. Det är ett stycke lysande klassisk pop som skrivits av sångaren tillsammans med Rassmus Björnson, Gabriel Dahlbeck och Agrin Rahman och handlar om hur dåligt man kan må trots att man är lyckligt lottad.

Guts är i högsta grad en slags självrannsakan. Den handlar om en bakismorgon tillsammans med någon man tycker om, och ironin i att båda klagar över hur dåligt vi mår trots att vi var privilegierade nog att vara ute och ha kul dagen innan. Jag har spelat den här pianoloopen nästan varje gång jag suttit ned vid ett piano i så många år, men aldrig hittat en bra kontext för den tills nu.”

Augustine
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.