Hyllade Augustine följe här upp EP:n Wishful Thinking som släpptes i somras med singeln Guts. Låten premiärspelades under sommarens upplaga av Way Out West där Göteborgssonen gjorde ett bejublat framträdande under Stay Out West.

Popmuzik Popcast

Låten i sig är härligt lekfull där Augustine får briljera med sin falsettröst i refrängen. Det är ett stycke lysande klassisk pop som skrivits av sångaren tillsammans med Rassmus Björnson, Gabriel Dahlbeck och Agrin Rahman och handlar om hur dåligt man kan må trots att man är lyckligt lottad.

Guts är i högsta grad en slags självrannsakan. Den handlar om en bakismorgon tillsammans med någon man tycker om, och ironin i att båda klagar över hur dåligt vi mår trots att vi var privilegierade nog att vara ute och ha kul dagen innan. Jag har spelat den här pianoloopen nästan varje gång jag suttit ned vid ett piano i så många år, men aldrig hittat en bra kontext för den tills nu.”

Augustine
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.