pop

Augustine – Guts

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Hyllade Augustine följe här upp EP:n Wishful Thinking som släpptes i somras med singeln Guts. Låten premiärspelades under sommarens upplaga av Way Out West där Göteborgssonen gjorde ett bejublat framträdande under Stay Out West.

Låten i sig är härligt lekfull där Augustine får briljera med sin falsettröst i refrängen. Det är ett stycke lysande klassisk pop som skrivits av sångaren tillsammans med Rassmus Björnson, Gabriel Dahlbeck och Agrin Rahman och handlar om hur dåligt man kan må trots att man är lyckligt lottad.

Guts är i högsta grad en slags självrannsakan. Den handlar om en bakismorgon tillsammans med någon man tycker om, och ironin i att båda klagar över hur dåligt vi mår trots att vi var privilegierade nog att vara ute och ha kul dagen innan. Jag har spelat den här pianoloopen nästan varje gång jag suttit ned vid ett piano i så många år, men aldrig hittat en bra kontext för den tills nu.”

Augustine

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.