Den norska Eurovision-succén Keiino är här tillbaka med singeln Dancing in the smoke. Här är den jojkande trion miljömedvetna och fokuserar på de klimathot som jorden just nu utsätts för där regnskogen brinner och isarna smälter. Samtidigt fortsätter folk på sitt vanliga vis med inställningen att ”en person inte gör någon skillnad” – men om en miljard tänker samma, så gör det faktiskt väldigt stor skillnad…

Popmuzik Lover

Som vanligt när det gäller Keiino så får vi en dansant poplåt som mixar ihop kommersiell pop med klassisk jojk. Du kan se videon till låten här ovan.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.