pop

Molly Hammar – Shortcuts (I can’t wait)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Molly Hammar fortsätter sitt segertåg med att här släppa singeln Shortcuts (I can’t wait). En låt som handlar om att våga ta den långa vägen, både i karriären och i privatlivet. Allt förpackat till en klassisk R&B-powerballad som sångerskan skrivit tillsammans med rapparen Professor P producenten Paro. Resultatet blir liksom en mix av 60-tals soul och modern pop. Främst blir det en anledning att än en gång få höra Mollys starka röst.

Om singeln berättar Molly:

“”Jag är så trött på att inte vara världsstjärna” sa jag. Så började dagen i studion när vi skrev Shortcuts (I can’t wait). Det är en frustrations-anthem, jag sjunger om hur mycket jag vill lyckas och alla genvägar man kan ta för att få det man vill. Jag har dock lärt mig att det alltid lönar sig att ta den långa vägen för att få något som är på riktigt – både i karriären och i privatlivet. Att våga ta den långa vägen, även om det gör ont.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Stötta mitt arbete med Popmuzik.
Bli Patreon-medlem du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.