Gotländska Julia Bergwall är tillbaka! Det var för nästan ett år sedan som hon släppte singeln When I’m gone. Nu är den 21-åriga sångerskan aktuell med singeln Open your eyes. En vemodig och ändå skönt rytmisk poplåt som både får en till eftertanke och dans. Bra kombination säger jag.

Favoriter Apple Music

Låten är skriven av Julia samt producerad av Joakim Molitor. Om själva låten säger sångerskan:

”Med Open your eyes vill jag förmedla hur extremt viktigt det är att vi öppnar upp ögonen och ser på världen vi lever i. Man måste sätta sig in i andras situationer innan man dömer någon. Vi måste acceptera varandras olikheter och ta hjälp utav varandra. Fokusera inte på andras brister utan välj att se andra människors styrkor.”

Så hälsa Julia välkommen tillbaka med nya singeln igenom att lyssna på den här nedan.

Julia Bergwall är äntligen tillbaka med den vemodigt dansanta poplåten Open your eyes som du hör här i bloggen.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011