Ja men då kör vi ännu en debut här i bloggen.
Här kan du stifta bekantskap med den svenska duon Neon Strangers som består av Anton Ericson och Robin Dahlgren. De båda herrarna möttes på en teaterscen för flera år sedan och tillsammans inspireras de av artister som Genesis och The Beatles. -Sämre inspirationskällor kan man helt klart ha.

Debuten heter Stuck in a rhythm och är en vemodig och men ändå lite dansant poplåt, som fick mig att tänka lite på MGMT i produktionen och den gälla falsettsången.

Neon Strangers berättar om debuten för Popmuzik:

Stuck in a rhythm är en glättig tolkning av känslan man får när livet ibland kan verka stå still och du vill att något nytt ska hända – en positiv överraskning eller förändring till det bättre. På ett sätt är det något som speglar hur det ibland är att vara mänsklig, att oundvikligen längta efter den där större meningen med allt – och om man saknar den meningen och fastnar i rutiner så kan det ibland kännas som att det går utför.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.