Harry Styles – Lights up

Harry Styles bejakar sin bisexuella sida i videon till Lights up där sångaren, modellen och skådespelaren dansar med bar överkropp omringad av vackra kvinnor och män som gärna smeker över sångaren.
Låten i sig är första smakprovet från Harrys kommande andra album och är producerad av Tyler Johnson tillsammans med Kid Harpoon. Båda har även varit med och skrivit låten tillsammans med Harry-boy.

DOLBY ATMOS

Lady Antebellum – Boots

Countrypop-trion Lady Antebellum är här aktuella med singeln Boots som då är ytterligare ett smakprov från bandets kommande album Ocean som släpps i November.

Gryffin + Carly Rae Jepsen – OMG

OMG! Äntligen kom videon till singeln OMG med Gryffin och Carly Rae Jepsen. Låten är tagen från Gryffins album Gravity som dyker upp den 24:e Oktober. I videon kan vi se en del dansare dansa loss till låten i vattnet i en väldigt grund pool.

Charli XCX – White mercedes

Charli XCX har knappast legat på latsidan när det kommer till musik och videor från hennes album Charli. Sju singlar har det blivit och här är då den fjärde videon i form av White mercedes. Här kan vi se Charli framför låten på och vid en cross country-bil. Lägg sedan till hästar, fyrverkeri och vita flaggor.

Alexander Oscar – Someone Else

Den danske sångaren Alexander Oscar är här aktuell med den känsloladdade mid-tempolåten Someone else. Låten följer upp singeln Complicated som han framförde tillsammans med Svea tidigare i år.
Den nya singeln är skriven av sångaren tillsammans med Emelie Hollow, Halvor Folstad och Anton Hård af Segerstad, varav de två sista även producerat låten. Du ser videon här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011