pop

Fem musikvideor 42:2019

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Harry Styles – Lights up

Harry Styles bejakar sin bisexuella sida i videon till Lights up där sångaren, modellen och skådespelaren dansar med bar överkropp omringad av vackra kvinnor och män som gärna smeker över sångaren.
Låten i sig är första smakprovet från Harrys kommande andra album och är producerad av Tyler Johnson tillsammans med Kid Harpoon. Båda har även varit med och skrivit låten tillsammans med Harry-boy.

Lady Antebellum – Boots

Countrypop-trion Lady Antebellum är här aktuella med singeln Boots som då är ytterligare ett smakprov från bandets kommande album Ocean som släpps i November.

Gryffin + Carly Rae Jepsen – OMG

OMG! Äntligen kom videon till singeln OMG med Gryffin och Carly Rae Jepsen. Låten är tagen från Gryffins album Gravity som dyker upp den 24:e Oktober. I videon kan vi se en del dansare dansa loss till låten i vattnet i en väldigt grund pool.

Charli XCX – White mercedes

Charli XCX har knappast legat på latsidan när det kommer till musik och videor från hennes album Charli. Sju singlar har det blivit och här är då den fjärde videon i form av White mercedes. Här kan vi se Charli framför låten på och vid en cross country-bil. Lägg sedan till hästar, fyrverkeri och vita flaggor.

Alexander Oscar – Someone Else

Den danske sångaren Alexander Oscar är här aktuell med den känsloladdade mid-tempolåten Someone else. Låten följer upp singeln Complicated som han framförde tillsammans med Svea tidigare i år.
Den nya singeln är skriven av sångaren tillsammans med Emelie Hollow, Halvor Folstad och Anton Hård af Segerstad, varav de två sista även producerat låten. Du ser videon här.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.