pop

Donika Nimani – Everyday

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Hyllade Donika Nimani är tillbaka med sin första singel 2019. Sist vi hörde sångerskan från Norrköping var med singeln Instagram i fjol, och innan det var det ju den lysande debut-EP:n We Were On A Break (Precis Som Ross & Rach).

Med Everyday ger Donika oss medryckande pop där hon sjunger om tiden efter ett uppbrott. Allt format efter läcker produktion, som är lite mörkare än tidigare och väldigt igenkännande text. Sångerskan berättar.

“Ni vet när man precis har gått ur ett förhållande, och allt känns fine… så länge båda är singlar. Men så fort den andra hittar någon annan, så gör det ont. Någonstans känner man ju att man har kvar varandra tills den andra går vidare.”

Med nya singeln känner som det Donika flyttat fram positionen ytterligare och befäster sig som en av landets mest spännande artister. Everyday är första smakprovet från sångerskans EP som släpps senare i höst.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.