Johannes Ågren – För sent för Edelweiss

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Det känns som Håkan Hellström är tacksamt att göra mer elektrofierade tolkningar av. Vem minns inte Elin Rigbys tolkning av En vän med en bil som i hennes version översatts till engelska och gjorts härligt elektropopig.

Johannes Ågren är en 23-årig musiker från Ekshärad i norra Värmland. Han har tidigare tolkat Broder Daniels Shoreline i form av Blåser bort, så helt främmande för Göteborgspopen är han då inte. Nu är det dock Håkan som Johannes ger sig på när han här tolkat För sent för Edelweiss. Resultatet blir riktigt bra skulle jag säga, och börjar som en enkel akustisk version av låten innan den exploderar i ett hav av pulserande elektropop. Lycka!

Om tolkningen berättar Johannes för bloggen:

“Håkan Hellström är en grym textförfattare och För sent för Edelweiss har en text som tilltalar många och passade perfekt att göra om till en modern poplåt som kan passa in i en förfest spellista eller att relatera till efter ett heartbreak.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.