pop

Day Felice – Waterfalls

Pinterest LinkedIn Tumblr +

David Lindström och hans musikprojekt Day Felice har här nått milstolpen att släppa sin debutalbum. Go On heter den och innehåller åtta spår, varav du här nedan kan höra Waterfalls som fokuslåt. Här bjuder sångaren oss på en pampig låt med klassisk popproduktion. Låten bygger snyggt upp från bara ett piano och sång till att lägga till stråkar och trummor. Väldigt tilltalande och filmiskt.

Day Felice är Göteborgaren som tar det bästa från artister som Rufus Wainwright och Tom Odell för att skapa bra singer-songwriter pop, som borde tilltala de flesta. Du bör definitivt lyssna på albumet här nedan.

Känner du ingen sångaren sedan tidigare så kan det även vara så att du sett honom i Blå Ögon samt Vikings på HBO. Så helt klart en mångsysslare av rang.
Men nu lägger vi all fokus på musiken här nedan.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Hej!
Popmuzik är en oberoende plattform som lyfter fram artister från hela världen.
Om du gillar bloggen och har möjlighet, får du gärna stötta mitt arbete genom Patreon. Ett litet bidrag gör stor skillnad för att hålla igång bloggen.
Tack så mycket.

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.