Frans – Amsterdam

Frans stack till Amsterdam, som även råkar vara en av mina favoritstäder, för att skriva och spela in videon till låten med samma namn som staden.
Somrig och medryckande pop från Ystad via Amsterdam. För videon står Thibo Girardon, som mer är känd som Panda da Panda.

Nordiska Favoriter

Janice Prix – Nobody would know

Titelspåret Nobody would know från Janice Prix EP har här fått en video som bandet själv skapat. Snygga slowmotion svepningar och en hel del fäg bjuder herrarna på i videon som du kan se här nedan.

Tove Lo – Sweettalk my heart

Tove Lo släppte i veckan albumet Sunshine Kitty. Från det kan du här se videon till Sweettalk my heart. Videon är regisserad av Bradley & Pablo där Tove sensuellt dansar loss hemma i lägenheten.

Carly Rae Jepsen – Want you in my room

Carly Rae Jepsen gör sig redo för date i videon till singeln Want you in my room. Låten i sig är producerad av världens bästa Jack Antonoff och videon är regisserad av Andrew Donoho. Det blir många scen- och klädesbyten för sångerskan och ett härligt saxofinparti för att ge den där extra 80-talskänlsan till låten.

Off Bloom – Are you feeling it too?

Danska popgruppen Off Bloom ger oss funkig och dansant pop med senaste singeln Are you feeling it too? Känns som en bra hit från trion som senast släppte singeln Am I insane? Med andra ord, två låtar som ställer två olika frågor.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011