pop

Fem musikvideor 39:2019

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Frans – Amsterdam

Frans stack till Amsterdam, som även råkar vara en av mina favoritstäder, för att skriva och spela in videon till låten med samma namn som staden.
Somrig och medryckande pop från Ystad via Amsterdam. För videon står Thibo Girardon, som mer är känd som Panda da Panda.

Janice Prix – Nobody would know

Titelspåret Nobody would know från Janice Prix EP har här fått en video som bandet själv skapat. Snygga slowmotion svepningar och en hel del fäg bjuder herrarna på i videon som du kan se här nedan.

Tove Lo – Sweettalk my heart

Tove Lo släppte i veckan albumet Sunshine Kitty. Från det kan du här se videon till Sweettalk my heart. Videon är regisserad av Bradley & Pablo där Tove sensuellt dansar loss hemma i lägenheten.

Carly Rae Jepsen – Want you in my room

Carly Rae Jepsen gör sig redo för date i videon till singeln Want you in my room. Låten i sig är producerad av världens bästa Jack Antonoff och videon är regisserad av Andrew Donoho. Det blir många scen- och klädesbyten för sångerskan och ett härligt saxofinparti för att ge den där extra 80-talskänlsan till låten.

Off Bloom – Are you feeling it too?

Danska popgruppen Off Bloom ger oss funkig och dansant pop med senaste singeln Are you feeling it too? Känns som en bra hit från trion som senast släppte singeln Am I insane? Med andra ord, två låtar som ställer två olika frågor.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.