pop

Erik Jonasson – Until I bleed

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Åh! Nu kan det bli höst på allvar. Erik Jonasson har släppt en ny singel.
Until I bleed följer upp den Göteborgs-baserade sångarens debutalbum Words från i fjol. Ett album som bland annat innehöll den magiska Like a funeral, samt Eriks tolkning av Adeles When we were young. Glädjande för oss som uppskattar vemod så jobbar Erik just nu på sitt andra album.

Until I bleed är en vacker, avskalad låt med som svävar fram med hjälp av Eriks röst och stort vemod. En låt om att inte passa in, och känna sig obekväm i sociala sammanhang.

Om låten berättar Erik:

“Låten kom till i en period av sociala svårigheter som varade i flera månader. Jag isolerade mig själv och undvek kontakt med omvärlden så mycket jag kunde. Resultatet var att jag fick hemsk ångest när jag försökte vara en del av någonting social. Jag var rädd för att jag hade sagt något olämpligt eller framstått som stel. Låten handlar om denna rädsla för att inte passa in, om att bara vara i ett rum med andra människor och kampen att försöka vara en normal del av det hela. Det är en känsla som jag tror många människor har haft på ett eller annat sätt. ”

Vill du förresten höra Erik berätta mer om sin musik och sig själv, så tycker jag du ska lyssna på min intervju med sångarens om du kan hitta här.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Stötta mitt arbete med Popmuzik.
Bli Patreon-medlem du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.