pop

Felin – LaLaLa

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Med LaLaLa släpps tredje singlen från Felins debutalbum Reckless Dreamers. Ett album som faktiskt har ett tema och är uppbyggd som en film där varje låt för berättelsen framåt. Sådant tycker ju jag är väldigt spännande och då känns det som man ändå tar vara på albumkonceptet.

Om just nya singeln LaLaLa berättar sångerskan Elin Blom.

LaLaLa handlar om att ha blivit sårad av någon och medans du är helt förstörd fortsätter hen bara vidare i livet som om inget hänt. Det kan göra vem som helst lite galen, eller hur? Så i all hemlighet kan du inte låta bli att önska att karma ska göra sitt.

Jag samlar mycket inspiration från filmer, så när jag skapade det kommande albumet ville jag göra det till min egna film med en mörk och vild kärleksstory som slutar i brutalt kaos.”

Här nedan kan du se den läckra videon till låten som utspelar sig i ett tecknat Tokyo 1989 och illustrerat av Giuseppe Cristiano med regi av Felon Collective, som då är Elin tillsammans med fotografen och regissören Fredrik Etoall.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.