pop

Fem musikvideor 38:2:2019

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

P!nk + Khalid – Hurts 2B Human

Hurts 2B Human är P!nks åttonde studioalbum och här kan du se videon till det fina titelspåret från albumet. Den hoppfulla låten är producerad av Odegard.

Charli XCX + Troye Sivan – 2099

Charli XCX åker vattenskoter tillsammans med Troye Sivan i videon till låten 2099, som då följer upp deras lysande samarbete 1999. Kan väl inte säga att det är en direkt superbra låt om jag ska vara ärlig. Men kände att den fick vara med för att den 1) följer upp en bra låt 2) innehåller Troye 3) vi får se “Troye” göra tricks på vattenskoter.

Gryffin + Gorgon City + AlunaGeorge – Baggage

Producenten Gryffin samarbetar här med Gorgon City och AlunaGeorge på den lysande singeln Baggage. Låten är tagen från kommande albumet Gravity som då även innehåller låtar som OMG och Remember.
Den läckra videon är regisserad av Madeline Kate Kann och du ser den här:

Louis Tomlinson – Kill my mind

Min One Direction-crush Louis Tomlinson försöker vara lite mer britpop på senaste singeln Kill my mind, vilket jag tycker han lyckas ganska bra med. Det är catchigt och bland det bättre han släppt sedan pojkbandet splittrades.

Liam Payne + A Boogie Wit da Hoodie – Stack it up

Vi fortsätter på One Direction-temat här i dagens videokavalkad. Det är HUGO-modellen Liam Payne som här släpper singeln Stack it up tillsammans med A Boogie Wit da Hoodie. Om du tycker det låter precis som en låt av Ed Sheeran, så är det inte så konstigt. Det är Ed som skrivit och det känns väl som sagt nästan som en cover på en Sheeran-låt än något nytt och eget.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.