pop

Lova – Daddy issues

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Efter singlar som My name isn’t och I can do better är det nu dags för Sveriges pop-hopp Lova att äntligen släppa en helt ny EP. A Gentleman’s Guide heter den och följer alltså upp EP:n Scripted Reality från i fjol.

Till EP:n släpper hon även singeln Daddy issues tillsammans med en video som regisserats av Simon Jung Krestesen, som du kan kolla in här nedan.

Låten i sig levererar riktigt bra pop med stark melodi och refräng som skrivits av Lova tillsammans med John Alexis och Fanny Arnesson. Det är även John som står för produktionen.

“Med Daddy issues försöker jag starta en dialog med papporna i världen – särskilt pappor med söner. Jag vill påminna dem om hur viktigt det är att vara ett gott exempel för sina barn: att lära dem att behandla, inte bara flickor utan människor i allmänhet. Jag hoppas att den här låten kan inspirera pappor att vara mer öppna med sina söner och lära dem styrkan i att vara sårbara, respektfulla och vänliga. ”

Lova

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.