pop

Brother Leo – Barcelona

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Barcelona är senaste singeln med Ola Svensson och hans nya musikprojekt Brother Leo och med den följer han upp Shine från i våras. Här bjuder Lunda-sångaren på vemodig mid-tempopop med den katalanska huvudstaden som avsändare.

Ola berättar:

Barcelona handlar om ett möte som har påverkat mig på många sätt och jag ville fånga dom ögonblicken och känslorna i den här låten. Det var två veckor i Barcelona för många år sen som på många sätt fick mig att växa upp och inse att ingenting är för evigt.”

Uppenbarligen börjar det gå väldigt bra för just Brother Leo i Storbritannien, vilket är kul. Bland annat fick han vara förband till Take That under deras europaturné, så sämre stöd kan man ju definitivt ha.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Hej!
Popmuzik är en oberoende plattform som lyfter fram artister från hela världen.
Om du gillar bloggen och har möjlighet, får du gärna stötta mitt arbete genom Patreon. Ett litet bidrag gör stor skillnad för att hålla igång bloggen.
Tack så mycket.

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.