Det är nu dags för 19-åriga Klara Hammarström att följa upp debutsingeln Break up song från i somras. Med You should know me better sjunger sångerskan om hitta och älska sig själv efter ett förhållande. Allt producerat av Volantic till en mid-tempolåt med stark melodi och hög hit-potential. Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Gavin Jones, Josefin Glenmark, David Zandén och Joel Eriksson.

”Det här är mitt andra släpp, men den här låten är faktiskt den allra första vi skrev. Det handlar om en relation från det förflutna och att få ett bättre perspektiv på vem du faktiskt är på egen hand.”

Klara Hammarström

Som en liten julgåva släpper Klara här låtens om akustisk version tillsammans med en video som spelats in i studion. På det viset kan vi verkligen höra hur grym röst hon har, och hur låten även passar som mer avskalad ballad. Snyggt!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.