Säga vad man vill, men det är få låtar med ett så camp intro som Bolero med tysken Fancy. Synthstråkarna får glöda när den bygger upp introt som för mig i alla fall blev en av de där stora Italodisco hitsen under 80-talet. Det blev låten även i Spanien där den faktiskt nådde förstaplatsen på singellistan.

Nordiska Favoriter

Det var 1984 som Fancy slog igenom med den egenproducerade låten Slice me nice som blev en omedelbar hit för sångaren. Han har även haft stor framgång med singeln Flames of love som jag skulle säga tillsammans med just Bolero är mina två absoluta favoriter med Fancy. Jag hade till och med albumet Flames Of Love som jag fick av min syster i julklapp.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011