Jonathan Fröberg blir fan bättre och bättre för varje låt han släpper. Här är han bättre än han någonsin varit på singeln Hur tar vi oss ur. En låt om två brustna hjärtan där Jonathan både får med två snygga Kent-referenser i samma strof samt snyggt lånat pianoarr från samma grupp.

Om singeln berättar Jonathan för bloggen:

”Jag har sett extra mycket fram emot att få släppa just den här låten. Det är första gången jag vågat skriva om något som jag vet att människor i min omgivning kommer förstå vad jag syftar på. Något jag varit rädd för att göra tidigare. Egentligen är det bara en låt om två brustna hjärtan, den första låt jag skrev efter att min första kärlek gick åt helvete.”

Hur tar vi oss ur kommer finnas med på kommande albumet Dårar & Hjältar från vilket vi även hört singlarna Köpenhamn och Solen.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.