pop

Sex musikvideor 36:2019

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Med Barrio följer Italiens Eurovision Song Contest-deltagaren Mahmood upp Soldi som gav landet (och sångaren) en mycket hedrande andraplats i tävlingen. Med Barrio tar sångaren med oss till hans grannskap, vilket du kan göra i videon här nedan.

Den brittiska duon Snakehips har bjudit in Anna of the North för att sjunga på singeln Summer fade som släpps lagom till att sommaren försvinner. Produktionen i låten ger verkligen den där känslan av solblekt foto från sommaren någongång under tidiga 80-talet. Riktigt skön och absolut ett måste att kolla in här och nu.

I samband med att Lana Del Rey släppte albumet Norman Fucking Rockwell i fredags kom det även en video till låten Doin’ time. Här kan vi se jätten Lana vandra avslappnat omkring i Los Angeles och bli sur på kille som vänstrar på en drive in bio.

Finlands stora popnamn Isac Elliot släppte nyligen singeln Waiting game som omedelbart blev en stor hit för den blonde sångaren. Känns ännu mer moget i soundet och klart stark hitkänsla i produktionen. Låten i sig är skriven av sångaren tillsammans med Tiina Vainikainen, Kalle Lindroth, Iiro Paakkari och Arttu Istala.

Det bubblar om pojkbandet Intersection. Den Japan-baserade gruppen börjar sakta men säkert skapa en stor fanskara kring sig. Även om det inte riktigt exploderat för dem, så känns de ändå lovande för genren.
De släppte i alla fall nyligen deras självbetitlade debutalbum från vilket du här kan se videon till låten Hot water.

Vem gillar inte pastell?
Katy Perry verkar i alla fall göra det och det får vi mycket av i videon till hennes senaste singel Small talk. Samt hundutställning. Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Charlie Puth, Johan Carlsson och Jacob Kasher Hindlin. Du ser den charmiga videon av Tanu Muino här i bloggen.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.