ep

Lulu Simon – Lulu Simon EP

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Tänk om livet kunde vara lite mer pop. Du vet, så där Taylor Swift– och Carly Rae Jepsen-aktig med starka melodier som sätter sig efter halva lyssningen och som sedan hänger kvar länge. Någonstans i det landet av glittrande pop vill Lulu Simon befinna sig.

Efter singlarna Wasted och How to be alone är det nu dags för den Los Angeles-baserade sångerskan att samla ytterligare fyra låtar till en hel EP. Det är 80-talsdoftande poplåtar som producerats upp med starka melodier och man känner den där varma känslan av sommaren i Kalifornien igenom låtarna. Speciellt tydligt är det på den lysande I wanna break your heart som känns som en nostalgisk åka-nedcabbad-utmed-Santa-Monica-Blvd-låt. Med andra ord är det lättsmält och väldigt tilltalande vilket jag måste erkänna att jag verkligen älskar. Speciellt gillar jag Lulus röst som känns perfekt för denna typ av poplåtar. Mjuk, men ändå stark. En röst som kommer väl till pass på balladen Until I do. Där känslorna sitter kvar efter att relationen dött ut. Magisk filmmusik-ögonblick skulle jag säga.

Vill du ha lite mer pop i livet och du känner att du gärna vill hitta något nytt i högen av bra röster så ska du definitivt kolla in Lulu Simon. Det känns som ett namn jag gärna hör mer av under kommande åren. För med sin debut-EP skapar hon en känsla som jag gärna låter sitta kvar länge. Precis som solbrännan efter en dag på stranded vid Santa Monica.

Su kan stifta bekantskap med Lulu här nedan där du kan lyssna på hela EP:n eller bara plöja videorna till Wasted och How to be alone.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.