pop

The Hobby Philosopher – A tribute to the greatest spirits alive

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Om du gillar arenamusik i stil med U2 och Coldplay, ja då har du kommit rätt. Med körerna, pianot och gitarrerna på A tribute to the greatest spirits alive känns det som Arvid Persson lyssnat en hel del på The Joshua Tree i allmänhet och Where the streets have no name i synnerhet. Jag gillade detta väldigt mycket. Snyggt arrangemang och när stor produktion även inkluderar stor melodi och inte bara feta trummor som så ofta är fallet har jag märket från andra artister, så träffar The Hobby Philosopher rätt här.

Låten i sig är en hyllning till människor med fysiska och / eller psykiska svårigheter om vilket Arvid berättar:

”Det är en viktig låt för mig, och det är viktigt att den ska kännas kreativ men samtidigt förståelig, så den träffar rätt.”

Bakom The Hobby Philosopher hittar vi som sagt Arvid Persson. En musiker från Luleå och har haft detta musikprojekt rullandes i cirka ett år nu. Han har spenderat sitt senaste år på Framnäs Folkhögskola och kommer nu att börja studera musikproduktion där till hösten.

Du hör A tribute to the greatest spirits alive här nedan.

Hej!
Popmuzik är en oberoende plattform som lyfter fram artister från hela världen.
Om du gillar bloggen och har möjlighet, får du gärna stötta mitt arbete genom Patreon. Ett litet bidrag gör stor skillnad för att hålla igång bloggen.
Tack så mycket.

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.