pop

Fyra musikvideor 32-2019

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Take me home (I’m ready) har varit en favorit med Tor Miller ett bra tag nu. Lite mer elektronisk i känslan vilket jag självklart uppskattar, även om låten i sig handlar om att vilja gå hem och inte fortsätta fetsen. Tor själv har färgat håret blont vilket du kan se här i videon som regisserats av Jesse Bronstein. Här följer vi Tor igenom New York-natten tillsammans med vänner varvat med honom ensam på olika ställen.

The Hunger är tredje singeln från Bat For Lashes kommande album Lost Girls som släpps den 6:e September. I videon som sångerskan själv regisserat ser vi kvinnor utföra någon form av ceremoni ute i öknen medan den hypnotiska och drömliknande låten spelas upp för oss.

Efter att Felix Sandman och Oscar Enestad släppt varsin singel är det nu dags för Omar Rudberg att komma in i matchen med På min telephone toda la noche. Låten blir hans fjärde som soloartist och följer upp Que pasa, La Mesa och Om om och om igen. Här bjuder Omar oss på en riktigt skön och somrig poplåt som blandar spanska och svenska över de rytmiska tonerna.
Om singeln berättar Omar:

”Låten handlar om när man träffat någon man börjat gilla alldeles för mycket och man blir helt besatt och tänker på den personen hela tiden.”

Självklart att Julia Michaels imponerar med sin senaste singel Body. En låt om osäkerhet och att kunna älska själv. Det blir väldigt naket och utlämnande, och känns som en viktig låt för många som inte hittar känslan att acceptera sig själv för den man är.
Singeln är tagen från EP:n Inner Monologe pt.2 som sångerskan släppte i slutet av Juni.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.