Vem vill inte hitta till paradiset på jorden. Där naturen och människan kan vara ett och man lever i fred och harmoni. Som just Shangri-La i romanen Bortom Horisonten av James Hilton.

Om det paradiset finns så känns låten Shangri La av Paco Versailles som ett perfekt soundtrack till den platsen. Somrig och chillad house med medryckande och rytmisk produktion som känns perfekt till sol, vind och vatten samt paraplydrinkar.

Sångaren Ryan Merchant berättar:

”The end of the song in which I sing ’I’m looking for my Shangri La’ is ultimately a celebration, both lyrically and musically. The words are delivered through a 5-part harmony and surrounded by maximum funkiness and an uplifting string arpeggio that leads us to a final release. The closest I’ll ever get to a real Shangri La is in creating these musical moments.”

Singeln följer duon debut Unwind som släpptes för en månad sedan, som även den bjöd på rytmisk och somrig house så herrarna skapar verkligen sommarsoundtrack med sin musik.

”Men en remix då”, frågar du säkert.
Du kan vara alldeles lugn, för Tone Ranger har lagt sina vantar på spåret och skapat en lekfull remix med stråkar och härligt stomp. Så det är lika bra att du lyssnar på den också.

Du hittar alltid de bästa och roligaste klubblåtarna i spellistan Dance hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.