pop

Fyra musikvideor 30-2019

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Lysande är resultatet när Charli XCX samarbetar med Christine And The Queens på singeln Gone. Här kan vi se dem fastbundna på en bil när de framför låten vars läckra 80-talsproduktion fick mig att bli helt till mig.
Videon i sig är regisserad av Colin Solal Cardo och låten är skriven av de båda sångerskorna tillsammans med Linus Wiklund, Nicolas Petitfrère och Noonie Bao.

Felix Sandman släppte i veckan videon till sin senaste hitsingel Middle of nowhere. I videon är Felix och en cabriolet i centrum medan det projiceras olika scener i bakgrunden. Om själva låten berättar Felix:

”Inspirationen till Middle of nowhere är att jag äntligen har hittat lyckan i livet, som jag inte har känt på ett långt tag. Den är lite bittersweet, när man känner att man hittat kärlek men är fortfarande i stadiet där man hoppas att den andra personen känner likadant som man själv gör. Att man är rädd att det hela går för gott fram och att man pendlar mellan ’Ska jag säga det här, eller ska jag inte’. Man är fast i limbo helt enkelt.”

Det var ett tag sedan, men bättre sent än aldrig, för här kan du äntligen se Tove Lo prata vett med sin tjejkompis som blivit dumpad över telefon samtidigt som hon typ går jorden runt och får uppleva alla möjliga konstiga saker. Videon är regisserad av Vania Heymann och Gal Garcia samt inspelad i Kiev (av alla ställen). Men som sagt, lysande video och grym låt.

Oscar Enestad går även han över till svenska när han nu släpper singeln Vi var som inga andra. Här bjuder den före detta FO&O-sångaren oss en avskalad poplåt som lyfts fram av ett enkelt gitarriff.
Om låten berättar Oskar, som just nu är i fullt arbete med att sammanställa en hel EP inför hösten:

Vi var som inga andra handlar om att alltid våga gå sin egen väg och att förhoppningsvis lämna ett avtryck på jorden.”

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.