Lysande är resultatet när Charli XCX samarbetar med Christine And The Queens på singeln Gone. Här kan vi se dem fastbundna på en bil när de framför låten vars läckra 80-talsproduktion fick mig att bli helt till mig.
Videon i sig är regisserad av Colin Solal Cardo och låten är skriven av de båda sångerskorna tillsammans med Linus Wiklund, Nicolas Petitfrère och Noonie Bao.

Favoriter Apple Music

Felix Sandman släppte i veckan videon till sin senaste hitsingel Middle of nowhere. I videon är Felix och en cabriolet i centrum medan det projiceras olika scener i bakgrunden. Om själva låten berättar Felix:

”Inspirationen till Middle of nowhere är att jag äntligen har hittat lyckan i livet, som jag inte har känt på ett långt tag. Den är lite bittersweet, när man känner att man hittat kärlek men är fortfarande i stadiet där man hoppas att den andra personen känner likadant som man själv gör. Att man är rädd att det hela går för gott fram och att man pendlar mellan ’Ska jag säga det här, eller ska jag inte’. Man är fast i limbo helt enkelt.”

Det var ett tag sedan, men bättre sent än aldrig, för här kan du äntligen se Tove Lo prata vett med sin tjejkompis som blivit dumpad över telefon samtidigt som hon typ går jorden runt och får uppleva alla möjliga konstiga saker. Videon är regisserad av Vania Heymann och Gal Garcia samt inspelad i Kiev (av alla ställen). Men som sagt, lysande video och grym låt.

Oscar Enestad går även han över till svenska när han nu släpper singeln Vi var som inga andra. Här bjuder den före detta FO&O-sångaren oss en avskalad poplåt som lyfts fram av ett enkelt gitarriff.
Om låten berättar Oskar, som just nu är i fullt arbete med att sammanställa en hel EP inför hösten:

Vi var som inga andra handlar om att alltid våga gå sin egen väg och att förhoppningsvis lämna ett avtryck på jorden.”

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011