Simon Damoah har ju alltid varit synonymt med starka poplåtar. Jag har ju skrivit om hand hittills två singlar Grått och Bagage. Men visst, det är lätt att hinna med när killen släpper typ en låt vartannat år. Men nu kanske det börjar lossna mer när det helt plötsligt dök upp en låt från tomma intet på Simons YouTube-kanal i veckan som gick.

Popmuzik Podcast

Om jag tror sjunger Simon om sin knepiga relation till tro. Att han inte är troende, men att han tvivlar ibland och att detta blir lite av hans tankar kring att tro. Sedan tycker jag det blir extra fint att han lagt till dialog från filmen Bröderna Lejonhjärta. En berättelse som jag antar många barn har som sitt första möte med tankar och funderingar till döden och vad som händer därefter.

Men som sagt. Nu är det Simons tankar om tro vi ska få uppleva och det blir både vackert, mäktigt och starkt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011