pop

Eleonor Léone – Wolf

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Yäs!
Eleonor Léone är tillbaka för att följa upp Bite me som sångerskan släppte tidigare i år. Nya singeln heter Wolf och bygger på den klassiska sagan om Rödluvan. Fast nu är det inte klassisk saga och produktion, utan modern dansant och hitig pop som berättas. Lägg sedan till att det är självaste Stefan Sauk som är berättaren så är det ju extra coolt.

Eleonor berättar:

“Alla känner vi väl till berättelsen om Rödluvan? Vi har hört denna saga, i många olika versioner, sedan barnsben. Men hur är det med vargen? Vad vet vi om honom, egentligen? Vad han tänker, känner, varför han gör som han gör? Det var en tanke som jag inte kunde släppa och så uppkom Wolf – en catchy popsång skriven ur vargens perspektiv.

Vargen kan finnas vart som helst runtom oss; Det kan vara en partner, en granne, en vän, ett beroende. Någon eller något som tar, förstör och förgör allt den kommer åt. När du äntligen tror att du blivit av med det – så kommer det tillbaka.

Men man kan också se det som en egoboost, att man själv är en “varg” som tar för sig i livet och som kör på det man tror på.”

Låten är skriven av Eleonor tillsammans med Beatrice Jaksch, Gabriel Pettersson och Kenny KNY Lundström (den sistnämnde har även producerat tillsammans med sångerskan.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.