pop

Felix Sandman – Middle of nowhere

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Efter succén med singeln Happy thought tillsammans med Benjamin Ingrosso samt självklart segertåget efter sin insats i Netflix-serien Störst Av Allt är det nu dags för Felix Sandman att släppa singeln Middle of nowhere. En härlig poplåt som känns som klippt och skuren för våra spel- och topplistor. Lättsam och ögonblicklig, precis som det alltid ska vara.
Om singeln berättar Felix:

”Inspirationen till Middle of nowhere är att jag äntligen har hittat lyckan i livet, som jag inte har känt på ett långt tag. Den är lite bittersweet, när man känner att man hittat kärlek men är fortfarande i stadiet där man hoppas att den andra personen känner likadant som man själv gör. Att man är rädd att det hela går för gott fram och att man pendlar mellan ’Ska jag säga det här, eller ska jag inte’. Man är fast i limbo helt enkelt.”

Under sommaren ser vi Felix på Allsång på Skansen, Lotta på Liseberg, Sommarkrysset och flera Rix FM-festivalstopp. Han är även i fullt arbete med att arbete på sin uppföljare till debutalbumet Emotions.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.