Scene Writers är en duo från Berlin som består av Christian Hürter och Sebastian Nouvortne. De har för singeln Favorit stranger jobbat med Luca Schreiner och René Miller för att göra en skönt dansant singel för våra spellistor. En låt som kom till en morgon i Berlin när killarna såg en favorit stranger. Ögongodis är ju det mest nyttiga godiset, som det heter.
Produktionen och stilen på låten är kommersiell och tilltalande, så gillar du artister som Kygo och The Chainsmokers så är detta verkligen sommarhiten för dig.

Favoriter Apple Music
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.