Goodnight, Sunrise är en duo från Toronto i Kanada som består av David Kochberg och Vanessa Vakharia. Tillsammans mixar de pop och rock i sina låtar och med det skapar stora poplåtar med arenakänsla. De har bland annat släppt singeln Remember now som strömmats över 25.000 gånger på SoundCloud.

Apple Music Svensk Pop

Nu är de aktuella med den upplyftande singeln WVV. En låt om att navigera igenom livets uppgångar och nedgångar och med det komma till insikt om att glädje och sorg är en stor del av alla våra historier.
Du hör singeln här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.