Hejde – Hemlighet

Hejde är en sångerska från Stockholm som med singeln Hemlighet släpper sin fjärde singel. Sångerskan debuterade tidigare i år med singeln Bättre utan kläder och har efter den släppt Hamnar hos dig och Slänga eller spara.
Hejde är backad av feministkollektivet Oda Studios och hon producerar all sin musik själv.

Nu är hon som sagt aktuell med singeln Hemlighet. En låt som handlar om hemliga förhållanden insvept i en klassisk singer-songwriterskrud med en bubblande och förväntande känsla i arrangemanget.

“Hemliga förhållanden är alltid så spännande, i början. I längden fortsätter det i paranoia, om det nu inte är man själv som väntar på något bättre. Fast det kan vara hemligt på så många sätt, antingen bara inför familj, eller vänner, ex, kollegor, andra ragg eller barn från ett tidigare förhållande. Kanske bara hemligt från sociala medier. Ett litet mått hemlighet måste ju till i början, innan man är säker, innan man vågar lita på någon offentligt, innan omgivningen glömt ens förra.”

Hejde

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
     
   Låt mig hjälpa dig promota ditt nästa släpp.
Välkommen till Popmuzik Promotion. -Musikpromotion på rätt sätt.


Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Hejde – Hemlighet" A few seconds ago

Comments are closed.