Nanie Tauno är en sångerska som ursprungligen kommer från Mellerud, och som idag går Musikmakarna. Hon debuterade med singeln Han tröttnar inte och nu är det dags att följa upp med singeln Stjärnbild. Låten är skriven och producerad tillsammans med Mattias Jonsson från bandet Hemliga Klubben och bjuder på snyggt elektronisk produktion med stark melodi och sång som det vilar en vemodig känsla över.
Låten i sig tar upp tankarna och sorgen som väller över en när man sabbat något. Men frågan är också om det man hade faktiskt funkat eller om det var en lögn?

Gareth Nugent – Even mountains fall
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.