Duon Dog Orchestra består av Niklas Malmborg och Daniel Ronnblom med bas i den tyska huvudstaden. Förutom en julsingen 2017, då de släppte sin tolkning av den fantastiska Carol of the bells har vi inte hört så mycket från herrarna sedan EP:n Meow 2016.

DOLBY ATMOS

Men det ska nu ändras när de släppt singeln Pity party. En låt som med sitt drömliknande sound och The National-liknande sång skapar magi för lyssnaren. Låten hette från början The loneliest kid in Berlin och är en låt om att gå vilse i sökandet efter ens dröm. Helt klart en skön och lite skev låt, så mycket uppskattad skulle jag säga.
Du ser videon till låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011