Kheela – Attention

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Bakom Kheela hittar vi Mikaela Mohlin. Hon började sin karriär som låtskrivare för bland annat Tilly och Elliphant. Blickarna började dock vändas mot Kheela när hon sjöng på singeln Good love med Galavant som blev en enorm hit 2017.
Seda dess har sångerskan fokuserat på att skriva åt sig själv. Först ut är singeln Attention. En rytmisk poplåt om att få lite uppmärksamhet från sin pojkvän i ett förhållande som inte helt går åt rätt håll. Men det verkar som de ändå pratar numera, för exet är numera producent av låten.
Sångerskan berättar:

“Han är mitt ex, så jag antar att det inte fungerade bra. Samtidigt är det mestadels konstigt att han producerade en låt där jag i grund och botten säger att vi inte funkar tillsammans och berättar om de slagsmål som vi haft. Det är också en av anledningarna till att vårt förhållande slutade, men det är som det är. Jag kan inte ändra på det som varet eller sättet att uttrycka min musik. Tack Gud för det! Annars hade jag aldrig fått kasta pizza och kakor på en kille från Tinder, och vem skulle inte vilja göra det?”

Attention är tagen från Kheelas kommande EP som släpps senare i år.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.