Molly Hammar – Words

Molly Hammar är tillbaka för att följa upp singeln No place like me som blev en stor internationell hit för sångerskan. Nya singeln heter Words och är skriven tillsammans med Benjamin Ingrosso och Hampus Lindvall. Resultatet är en soulig poplåt där sångerskan än en gång visar var skåpet ska stå med sin fantastiska röst, samt med Benjamin och Hampus hjälp skapat ännu en hit som framförallt känns som klippt och skuren för topplistan både här och i Storbritannien.
Om själva låten berättar Molly:

Words är en låt jag velat släppa sedan den där varma sommardagen i studion när vi skrev den. Den berättar om ett genomgående problem generellt idag vilket är att vi sällan vågar vara ärliga och prata med varandra. Jag hoppas den här låten ska få folk att öppna upp sina hjärtan och våga se varandra. Jag jobbar dagligen på att vara ärlig i alla situationer jag är i, jag tror att ord och kommunikation stärker alla våra relationer vi är i. Våga snacka!

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
     
   Låt mig hjälpa dig promota ditt nästa släpp.
Välkommen till Popmuzik Promotion. Musikpromotion på rätt sätt.


Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Molly Hammar – Words" A few seconds ago

Comments are closed.