pop

Molly Hammar – Words

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Molly Hammar är tillbaka för att följa upp singeln No place like me som blev en stor internationell hit för sångerskan. Nya singeln heter Words och är skriven tillsammans med Benjamin Ingrosso och Hampus Lindvall. Resultatet är en soulig poplåt där sångerskan än en gång visar var skåpet ska stå med sin fantastiska röst, samt med Benjamin och Hampus hjälp skapat ännu en hit som framförallt känns som klippt och skuren för topplistan både här och i Storbritannien.
Om själva låten berättar Molly:

Words är en låt jag velat släppa sedan den där varma sommardagen i studion när vi skrev den. Den berättar om ett genomgående problem generellt idag vilket är att vi sällan vågar vara ärliga och prata med varandra. Jag hoppas den här låten ska få folk att öppna upp sina hjärtan och våga se varandra. Jag jobbar dagligen på att vara ärlig i alla situationer jag är i, jag tror att ord och kommunikation stärker alla våra relationer vi är i. Våga snacka!

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Få ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem.

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.