Dags att sammanfatta veckan som gått med att lista fem låtar du bör göra ett återbesök till.

DOLBY ATMOS

Dylan Fraser – Be quiet

Dylan Fraser ger oss mörk pop likt en manlig Billie Eilish. Singeln Be quiet är som klippt och skuren för soundet av 2019. Lägg sedan till ett snyggt omslag som går hand i hand med musiken och jag blir såld.

Royal Prospect – Young heat

Arenarockbandet Royal Prospect från Lomma gör på nya singeln Young heat mer medryckande indiepop och det passar oförskämt bra med sommaren säger jag.

Stockholm Noir – After you

När Stockholm Noir drar mer åt det poppiga och dansant, så är det helt magiska tycker jag. After you är inget undantag och är lätt gruppens bästa sedan Boy like a girl.

APRE – Come down

När en helt ny singel har en känsla av soundet från Manchester på 90-talet, ja då är det inget annat att göra än att kapitulera. Det var ju precis så här det lät i min Walkman under årtiondet.

Viktor Olsson – Du lever livet

Viktor Olsson kommer med sommaren och släpper Du lever livet inför säsongens spelningar. En euforisk poplåt med frihetskänsla i melodin och lycka i rösten. Perfekt låt att ta oss ut i sommarnatten till.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011