pop

Shy Martin – Out of my hands

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Efter ett år av superlativ från musikkritiker och fans världen över släppte Shy Martin sin debut-EP Overthinking i slutet av förra året. Nu är sångerskan tillbaka med sitt första släpp 2019 i form av Out of my hands. En stark mid-tempo poplåt som känns som ännu en hit för sångerskan och den erkända låtskrivaren.
Shy Martin berättar om låten:

“Jag skrev Out of my hands förra sommaren tillsammans med tre av mina favoritlåtskrivare: Freddy Alexander, Shy Nodi och Madison Love. Låten handlar om att lämna ett destruktivt förhållande som du har blivit beroende av. När du har varit i ett förhållande under en längre tid är det lättare och mindre smärtsamt att stanna kvar i det, än att lämna det bakom sig, eftersom det är så svårt att veta vem du är utan den andra personen. Jag tror det är anledningen till att människor tenderar att romantisera destruktiva relationer och varför det är så lätt att falla in i dem igen.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.