Då var ännu en vecka förbi och med det har vi kommit till sista dagarna i April. Men innan vi lämnar månaden gör vi ett återblick till de låtar som jag tycker du ska lyssna på en extra gång. Så här kommer fem extra bra tips.

Favoriter Apple Music

Grace Gaustad – Smokeclouds

En låt om drogmissbruk från den 17-åriga sångerskan Grace Gaustad från New York. Älskar hur låten bygger upp mot refrängen och den vemodiga känslan över det hela. Snyggt och tilltalande med andra ord.

Taylor Swift + Brendon Urie – ME!

ME! gör Taylor Swift det hon gör bäst. Topplistevänlig pop som är klippt och skuren för alla spellistor som finns där ute. Lägg sedan till en pastellfärgad musikalvideo och vi är liksom hemma. Lätt veckans lyckopiller skulle jag säga.

Leena Regan – Ghost town

En låt om att bli ghostad av sina så kallade vänner i den stora, ytliga, staden Los Angeles. Snygg och vemodig poplåt med Leena Redan som är tagen från hennes Melancholy Mind Project.

Mark Ronson + Lykke Li – Late night feelings

Discofierad pop med mästaren Mark Ronson som här bjudit in Lykke Li att sjunga på singeln Late night feelings, som även råkar vara titeln på Marks kommande album som släpps den 21:a Juni. Lägg här till en lysande 70-talsinspirerad video där Lykke Li sjunger låten dansande i sin lägenhet.

Covered In Snow – Guilt

Stockholmsduon Covered In Snow skapar episk synthpop med låten Guilt. Med ett pulserande driv som löper igenom låten skapar herrarna Mikael Engström och Tom Hedlund verkligen popmagi.
För er som tycker att All Hail The Silence är det bästa som hänt den synthiga popvärlden på år, så kan Covered In Snow bli ett lyckligt tillskott i den lilla skaran av band.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011