Fem bästa musiktipsen – vecka 17, 2019

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Då var ännu en vecka förbi och med det har vi kommit till sista dagarna i April. Men innan vi lämnar månaden gör vi ett återblick till de låtar som jag tycker du ska lyssna på en extra gång. Så här kommer fem extra bra tips.

Grace Gaustad – Smokeclouds

En låt om drogmissbruk från den 17-åriga sångerskan Grace Gaustad från New York. Älskar hur låten bygger upp mot refrängen och den vemodiga känslan över det hela. Snyggt och tilltalande med andra ord.

Taylor Swift + Brendon Urie – ME!

ME! gör Taylor Swift det hon gör bäst. Topplistevänlig pop som är klippt och skuren för alla spellistor som finns där ute. Lägg sedan till en pastellfärgad musikalvideo och vi är liksom hemma. Lätt veckans lyckopiller skulle jag säga.

Leena Regan – Ghost town

En låt om att bli ghostad av sina så kallade vänner i den stora, ytliga, staden Los Angeles. Snygg och vemodig poplåt med Leena Redan som är tagen från hennes Melancholy Mind Project.

Mark Ronson + Lykke Li – Late night feelings

Discofierad pop med mästaren Mark Ronson som här bjudit in Lykke Li att sjunga på singeln Late night feelings, som även råkar vara titeln på Marks kommande album som släpps den 21:a Juni. Lägg här till en lysande 70-talsinspirerad video där Lykke Li sjunger låten dansande i sin lägenhet.

Covered In Snow – Guilt

Stockholmsduon Covered In Snow skapar episk synthpop med låten Guilt. Med ett pulserande driv som löper igenom låten skapar herrarna Mikael Engström och Tom Hedlund verkligen popmagi.
För er som tycker att All Hail The Silence är det bästa som hänt den synthiga popvärlden på år, så kan Covered In Snow bli ett lyckligt tillskott i den lilla skaran av band.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.