Fem bästa musiktipsen – vecka 16, 2019

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Påskhelg och självaste annandag påsk idag ändå.
Men det hindrar ju inte från att lista fem riktigt bra låtar från veckan som du definitivt bör lyssna på en och två gånger till. Utan någon mer fördröjning, så kommer här fem görbra låtar.

Ana Diaz – 100

När Ana Diaz sjunger om ett förhållande som tar slut och bara undrar vad som hände med allt de hade? Det är enkelt, vackert och väldigt gripande. Skulle säga att det är en låt som får mig att tänka på Marie Fredrikssons sololåtar. Så mycket känsla i rösten och så vemodigt. Och vackert.

Moment – Beat again

Bra poplåt om att slåss för kärleken från Moment med klassisk poparrangemang som är omöjlig att inte uppskatta. Den får i alla fall mig att längta efter ännu mer musik med duon.

Vola Tila – New behaviour

Vola Tila sjunger om att förlora sig själv till en varm och luftig 80-talsproduktion. Väldigt ögonblicklig låt som bådar gott för den debuterande duon som består av Richard Andersson och Johannes Henrikson.

Dominique Tey – Feelingless

Dominique Tey gör en aldrig besviken och hennes låt Feelingless från EP:n Heartstream är inget undantag. Bra elektronisk puls i produktionen och hittig refräng. Så lika bra att kasta sig över ännu en hit med sångerskan från Stockholm.

Ellie Goulding – Sixteen

När Ellie Goulding minns tonåren är det såklart ännu en hit för sångerskan. Positiv känsla och upplyftande produktion samt en charmig video. Livet och musik behöver inte vara mer komplicerat än så.


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.