pop

Beck – Saw lightning

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Ända sedan Apple släppte sina AirPods har jag längtat efter ett par helt trådlösa PowerBeats. Jag använder idag PoserBeats när jag gymmar, springer eller kör crosstrainer och tycker de verkligen är grymma hörlurar när jag tränar. Men den där kabeln mellan hörlurarna känns väl inte helt perfekta längre när det nu finns äkta trådlösa hörlurar.

För några veckor sedan presenterade dock Beats sina PowerBeats Pro, som kapar kabeln och är helt trådlösa. Så dessa står högt på inköpslistan när de släpps om en månad.

För att promota de nya hörlurarna släpptes en ny reklamfilm för hörlurarna idag tillsammans med en helt ny låt av Beck, tagen från sångarens kommande album Hyperspace. För mig är detta perfekt marknadsföring, när reklamen och låten släpps samtidigt för att skapa synergieffekt för både varumärket och artist (som i och för sig också är ett varumärke).
Du kan kolla in reklamen här nedan och lägg märke till hur hörlurarna hela tiden är i centrum i varje scen. Snyggt!

Singeln Saw lightning finns såklart även på Apple Music, så du kan lyssna på låten här nere om du inte är så mycket för reklamfilmer med hög budget. Låten är producerad av sångaren tillsammans med Pharrell Williams.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.