Fem bästa musiktipsen – vecka 14

Efter en magisk start på våren med mycket värme här i Göteborg är det dags att plocka fem russin ur musikkakan från veckan som gick.
Här kommer med andra ord fem låtar som jag tycker du ska lyssna på ytterligare en gång.

Est-Her – In the end

Otroligt snygg produktion där låten tar sig fram som i slow motion. Lägg sedan till en väldigt filmisk video som liksom bevisar att musiken inte bara är gjort för spellistor utan även för just filmer.
En upplevelse för både öronen och ögonen med andra ord.

Ellen Krauss – The one I love

Hyllad under Denniz Pop Awards och ett mycket lovande namn på den svenska singer-songwriterscenen. Snyggt avskalat och vacker röst som lyfter fram debuten The one I love.

MAJRO – Heartbreak/Britney

Älskar denna. Underbart ungdomsporträtt om hjärterkross och om att vara stor drama queen. Lägg till lekfull och hittig produktion och du har just en hit.

Emma Wall – Bittersweet

När Emma Wall följer upp debuten Boy gör hon det med den hittiga singlen Bittersweet. En låt om sångerskans personliga erfarenhet om hur kärlek ibland kan vara mer trubbel än bubblig känsla. Även om handlingen handlar om frustration, så är det producerat som en medryckande listklättrare.

Mikäel – Naken

Om Junior Brielle är Kent när de var som mest poppigast, så är Mikäel Kent när de var som mest vemodiga. Gillar båda lägerna, men kan inte låta bli att fasta mer för Mikäels vemodiga och starka känslor i sin texter.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Fem bästa musiktipsen – vecka 14" A few seconds ago

Comments are closed.