Maydar – Body bag

Alexandra Shanahan, eller Maydar som hon kallar sig när hon släpper musik, är tillbaka. Många upptäckte hennes röst på Chris Talls singel Lucy (Sun goes up) för två år sedan, men hon har släppt en hel del singlar sedan dess. Bland annat singlarna Taxi och Sweet talk har spelats flitigt på radio.

Nu är hon aktuell med den R&B-divna singeln Body bag. En mörk och rytmisk låt med lite orientaliska kryddor för att göra den ännu mer spännande i produktionen. Låten i sig vänder sig till ett bedragande ex, så på det hela läcker attityd.
Sångerskan berättar:

“Jag tycker att musikbranschen ofta vill att kvinnliga konstnärer bara spelar en roll: till exempel är du antingen den sexiga, självsäkra kvinnan eller tjejen som sjunger ledsna sånger från hjärtat. Jag har alltid funnit det irriterande, och det är ett av mina mål som sångerska att förmedla många sidor av en kvinna.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Maydar – Body bag" A few seconds ago

Comments are closed.