Fem bästa musiktipsen – vecka 13

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Dags igen att lista fem låtar från veckan som gick här i bloggen.
Så här kommer de fem låtarna du bör lyssna på en extra gång.

Miriam Bryant – Du med dig

Miriam Bryant tar steget fullt ut och sjunger på svenska på singeln Du med dig. En poplåt som doftar Hellström och vilsenhet från en Göteborgs-kvinna som inte hittat sin plats i den stora huvudstaden.
Väldigt fint första steg att skriva på svenska, så det känns som Miriam bör fortsätta på den vägen.

Isa Molin – Scared holding on to you

Sångerskan och låtskrivaren Isa Molin blev ett stort namn under Melodifestivalen där hon hade skrivit låten Torn som framfördes av Lisa Ajax. Med sin tredje egna singel visar Isa verkligen att hon är en imponerande artist på egna ben. En låt om att vara rädd för närhet, men också en låt som jag hoppas kommer ta Isa till den breda massan.

Blow – The Limits

Franska Blow släpper här singeln The Limits. Känns lite Jungle över den, så detta tilltalade mig väldigt mycket. Bra elektropop med hitkänsla.
Helt album blir det till sommaren och låter det såhär bra kommer det bli bättre än bäst.

Isak Danielson + Ane Brun – Run to you

När Isak Danielson bjuder in självaste Ane Brun att sjunga på låten Run to you kan det inte bli annat än magiskt. Två unika röster på samma låt gör en mycket unik låt.

Agnes Matsdotter – Bara barn

Arnes Matsdotter drar upp energin och pulsen på nya singeln Bara barn. Mer dansant och målet var att skapa en låt som kändes Veronica Maggio med en Ariana Grande-produktion. Det lyckades de definitivt med här.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.