Fem bästa musiktipsen – vecka 11

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Äntligen söndag igen, och det betyder än en gång dags för mig att lista fem låtar från veckans om jag tycker du ska lyssna på en extra gång.

Dagny + Steve Aoki – Hit your heart

Dagny blir mer klubbigare och tyngre när hon här bjudit in Steve Aoki att producera upp låten Hit your heart. Passar verkligen perfekt för sångerskan med denna typ av produktion, och den borde definitivt göra jobbet på dansgolvet också.

Conan Gray – The King

Allt Conan Gray rör vid verkar bli guld just nu. Här sjunger sångaren om en crush som inte hade känslor åt andra hållet. Lysande pop och fyndig text och arrangemang. Helt klart en av de starkaste rösterna för sin generation.

Louis Tomlinson – Two of us

Även om jag personligen crushade väldigt mycket på Louis när han var med i One Direction, så har han väl inte direkt imponerat med låtarna efter. Just hold on och Back to you var bra, men sedan kom några mindre lysande singlar.
Nu är det dock dags att sätta skåpet på plats när han öppenhjärtat sjunger om sin mors bortgång på singeln Two of us. Nu får vi hoppas att de där mellanlåtarna bara var just mellanlåtar.

Urban Hane – Kontroll

Med en stor portion Reeperbahn levererar den före detta Post-medlemmen Urban Hane klassisk synthpop som snyggt blandar in det organiska med det elektroniska.

Katerine Duska – Better love

Katerine Duska kommer representera Grekland i Eurovision med den stora poplåten Better love. Älskar ju hur hennes röst känns både dramatisk och uttrycksfull. Helt klart en låt som borde tilltala fans av bland annat Florence + The Machine.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.