Urban Hane – Kontroll

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Urban Hane är en musiker som sedan 2017 är verksam i Stockholm. Efter att ha varit del av Göteborgsgruppen Post tog Urban ett fem års långt uppehåll från musiken efter att bandet upplöstes 2012. Men nu är det dags för Urban att släppa EP:n och tillika solodebuten Långt Ifrån Nära som trillar ner som kassett den 15:e Mars. (Jupp, det känns som en trend just nu att släppa musik på just kassettformatet, vilket ändå är ganska kul).

”2012 var jag verkligen less på allt vad musik hette. Det band jag varit i hur länge som helst gick i graven under trista former, jag bodde sen ett par år i en ny stad, blev farsa etc. Där och då tänkte jag verkligen att det var över och det var det verkligen under flera år. Sen hade jag ett tungt halvår vintern 2016-2017 som paradoxalt nog medförde ett akut sug att börja göra musik igen och sen dess ser jag inte tillbaka”

Urban Hane

Här kan du höra singeln Kontroll från EP:n som är en riktigt skön synthpoplåt som doftar lite Reeperbahn och Adolphson & Falk. Med andra ord, helt klart min påse detta.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.