Fem bästa musiktipsen – vecka 10

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Det har redan gått 10 veckor av 2019, så vi är med andra ord en femtedel in på året. Det firar vi denna söndag med att – som vanligt – lista fem låtar från veckan du bör lyssna på en extra gång, för att de är så bra.

Arrhult – Kids of Paris

Det har snart gått ett år sedan syskonduon släppte 1999. De tar igen saknaden med råge när de nu släpper den poppigt vemodiga Kids of Paris.
Självklart är jag helt såld på låten – för låtar med prator är alltid lite bättre.

John Newman – Feelings

Det är svårt att inte bli imponerad av John Newmans röst. Nu är han tillbaka med den dansanta singeln Feelings, där sångarens karaktäristiska röst inte går att ta miste på, samt ett härlig house-piano.
Lycka!

Baker Grace – Numb

Lekfull och rytmisk pop som även har en riktigt grym refräng. Det är liksom alla rätt när Baker Grace här släpper singeln Numb. Att hon redan fått stort stöd från de olika streamingtjänsterna visar ju på att detta är en låt vi ska ha i våra spellistor länge.

Kyan Palmer – Antisocial socialites

Det blir ju så bra när Kyan Palmer och Nicopop jobbar tillsammans. Två popnördar som kan det där med starka melodier och flörtiga inluenser från 80-talet. Antisocial socialites är liksom perfekt pop som både får igång humöret och dansfötterna.

Henrikes – Stockholm

En fin hyllning till Henrikes hemstad Stockholm. Där vemodet av vinterkylan bryts av tanken att vi går mot varmare tider. Allt till en snyggt uppbygd produktion som lyfter fram sången och staden vid Mälaren.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.