Fem bästa musiktipsen – vecka 9

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Dags att säga tack och hej till vecka nio. Det gör vi med att lyssna på dessa fel låtar från veckan som gått.

Carly Rae Jepsen – Now that I found you

Carly Rae Jepsen är alltid som bäst när hon släpper upplyftande och poppiga låtar. Senaste singeln Now that I found you är inget undantag. Bubblande känsla av kärlek och härligt driv som taget från 80-talet.
Nu ska vi bara hitta en matchande kärlekskomedi att sätta in låten i också.

Jake Wesley Rogers – Jacob from the Bible

Homosexuell gospel-folk-pop. Det hör inte till det vanliga vill jag lova, men när Jake Wesley Rogers berättar sin komma-ut historia med bibliska referenser blir det magi på så många plan. Rösten, känslan i låten och en berättelse som ger gåshud tack vare den mäktiga gospelkören.

Molly Sandén – Den som e den

Molly och Danny har gjort slut och Molly släpper en av sina bättre poplåtar i form av Den som e den. Här berättar sångerskan om singellivet och om hur går ut och kan njuta av singellivet.
Känns som ett anthem för alla singeltjejer som kommer höras igenom hela året.

Sinnah – Running wild

Sinnah visar var popskåpet ska stå med nya singeln Running wild. Med sin rytmiska och medryckande produktion samt starka refräng ger sångaren oss en riktig hit. Lyssna och njut.

Isak Danielson – Bleed out

Jag känner mig nästan partisk när jag låten Isak Danielson hamna på min Fem bästa-låsta gång efter gång. Men det är så mycket som tilltalar mig i Isaks låtar. Rösten, bra popmelodier och vemodet. Alltså, kombinationen vemod och bra popmelodier trumfar fan allt, och det finns nog ingen svensk artist som har så mycket vemod som denna 22-åring.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.