Dags att säga tack och hej till vecka nio. Det gör vi med att lyssna på dessa fel låtar från veckan som gått.

DOLBY ATMOS

Carly Rae Jepsen – Now that I found you

Carly Rae Jepsen är alltid som bäst när hon släpper upplyftande och poppiga låtar. Senaste singeln Now that I found you är inget undantag. Bubblande känsla av kärlek och härligt driv som taget från 80-talet.
Nu ska vi bara hitta en matchande kärlekskomedi att sätta in låten i också.

Jake Wesley Rogers – Jacob from the Bible

Homosexuell gospel-folk-pop. Det hör inte till det vanliga vill jag lova, men när Jake Wesley Rogers berättar sin komma-ut historia med bibliska referenser blir det magi på så många plan. Rösten, känslan i låten och en berättelse som ger gåshud tack vare den mäktiga gospelkören.

Molly Sandén – Den som e den

Molly och Danny har gjort slut och Molly släpper en av sina bättre poplåtar i form av Den som e den. Här berättar sångerskan om singellivet och om hur går ut och kan njuta av singellivet.
Känns som ett anthem för alla singeltjejer som kommer höras igenom hela året.

Sinnah – Running wild

Sinnah visar var popskåpet ska stå med nya singeln Running wild. Med sin rytmiska och medryckande produktion samt starka refräng ger sångaren oss en riktig hit. Lyssna och njut.

Isak Danielson – Bleed out

Jag känner mig nästan partisk när jag låten Isak Danielson hamna på min Fem bästa-låsta gång efter gång. Men det är så mycket som tilltalar mig i Isaks låtar. Rösten, bra popmelodier och vemodet. Alltså, kombinationen vemod och bra popmelodier trumfar fan allt, och det finns nog ingen svensk artist som har så mycket vemod som denna 22-åring.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011