Fem bästa musiktipsen – vecka 7

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Äntligen söndag och med det snart ny arbetsvecka!
Men innan vi kastar oss över morgonkaffet i morgon, så är det ju dags att lista fem låtar från bloggens inlägg i veckan som jag tycker du ska lyssna på en extra gång.

Moment – Shut up

Gruppen tog en paus på över ett år och är nu tillbaka med den sjukt medryckande singeln Shut up. Ett helt klart lysande återbesök för herrarna som här sjunger om att inte se bakåt utan istället fokusera på att ta sig framåt.

Benjamin Rihan – Dizzy talk

Helt magisk poplåt med dansken Benjamin Rihan som här levererar medryckande och funkig pop. Perfekt pepp-pop för dagen och även om det är en bagatell, så är det en välgjord och sjukt poppig sådan.

Driver405 – Burnout

Åh, adrenalinpumpande synthwave när den är som bäst. Även titeln återspeglas i musiken när det verkligen känns som man viner utmed en mörk motorväg i Kalifornien när basen pumpar.

Benedict Cork – Therapy

När självaste Elton John hyllat Benedict Cork så betyder det ju att det måste vara bra. Pianobaserad klassisk pop med en väldigt tänkvärd text om psykisk ohälsa, samt att lära sig älska sig själv. Ja, Elton hade rätt, Benedict är verkligen att namn att hålla koll på.

Ashy – Temporary crush

Det är alltid en bra sak när en lovande stigande stjärna släpper nytt. Singeln Temporary crush med Ashy från Nya Zeeland är inget undantag från den inställningen. Radiovänlig pop som känns som något som kan bli riktigt stort.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.